Beste lezer van deze nieuwsbrief!

Dankzij de versoepeling van de coronaregels is de Studio&Galerie deze maand weer wat vaker open. Op zaterdagmiddag zijn we er in ieder geval. Het is mogelijk met twee bezoekers tegelijk in de galerie aanwezig te zijn. Natuurlijk vraag je je eerst af of je geen klachten hebt. Op diverse plaatsen in de galerie staan middelen om je handen te ontsmetten.

Workshops schilderen

Ook zo'n zin om weer aan de slag te gaan? Dat kan vanaf deze maand. In overleg met de gemeente Nissewaard gaan we de workshops schilderen weer opstarten, uiteraard geheel volgens de regels van het RIVM. Er kunnen slechts twee cursisten per keer meedoen. Als je dat leuk vindt kun je met iemand afspreken. Vraag je vooral eerst af of je gezond bent en geen coronaklachten hebt. Bij twijfel niet doen! De workshop gaat er ongeveer zo uitzien:

- per workshop kunnen dus slechts twee deelnemers zich opgeven;

- de cursisten zitten aan tafel op 2,5 meter afstand van elkaar;

- ik zet twee sets verf en kwasten klaar;

- ik blijf uiteraard in alle gevallen op 1,5 meter afstand;

- na eventueel toiletbezoek ontsmet ik het toilet;

- er zijn tijdens de workshop geen andere personen in de galerie;

- data voor de workshops: donderdagavond 11 juni; vrijdagmiddag 12 juni; woensdagmiddag 17 juni; donderdagavond 18 juni.

De middagworkshop begint om 13.30 uur en eindigt rond 16.30 uur. De avondworkshop begint om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Deelname aan een workshop kost 30 euro per persoon. Je kunt je opgeven voor een workshop door mij te bellen (06-21422743) of mailen bramada120@upcmail.nl. Het onderwerp voor de maand juni is: zwanen. Uiteraard bereid ik een mooie inleiding voor!

Workshop fotografie

Er is in de maand juni nog geen workshop fotografie.

Expositie Perry Bakelaar

Gedurende deze maand komt Perry Bakelaar zijn foto's exposeren. We verwachten dat zijn werk vanaf medio juni te zien zal zijn. Helaas is er vanwege corona geen vernissage om deze expositie te openen. Perry koos een mooi zomerse titel voor zijn expositie: Strand.

Expositie galerie Deerenberg

Gedurende de maanden juni en juli exposeer ik in galerie Deerenberg in Schoonhoven. Deze galerie ligt in het pittoreske centrum van het stadje. Het adres is Haven 40. Galerie Deerenberg is dinsdag t/m zaterdag open van 9.00 tot 17.00 uur. 

We wensen je een mooie en vooral gezonde junimaand toe! Stay safe! Groetjes van Ada en Bram van Baalen