Expositie Elma van 't Hof
Deze hele maand kun je nog genieten van de prachtige schilderijen van Elma van 't Hof. De Studio&Galerie is  bijna altijd open op zaterdag- en zondagmiddag. Neem even contact op als je daar zeker van wilt zijn.

Workshop schilderen
Fantastisch die prachtige herfstkleuren! Donderdagavond 17 oktober geef ik een workshop schilderen in de Studio&Galerie. Je laat je inspireren door het geel, rood en goud van de herfst. Ik zet diverse stillevens voor je klaar, maar je kunt je natuurlijk ook laten inspireren door zelf meegenomen herfstfoto's. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt tussen half tien en tien uur. N.B. Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor deze workshop.

Workshop fotografie, deels op locatie
Zaterdagmiddag 19 oktober geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop fotografie. Het onderwerp is de Onze Lieve Vrouwekerk in Geervliet. Deelnemers verzamelen die middag om 13.30 uur bij het kerkje in Geervliet. Je kunt in en rond de kerk fotograferen; Jan Remmert Fröling geeft je indien nodig tips&trics. Om 14.30 uur ga je naar de Studio&Galerie voor het bewerken en nabespreken van de foto's. De workshop is afgelopen rond half vijf. Neem je fototoestel, laptop en eventueel statief mee. Geen vervoer? Laat het even weten, dan komt dat goed.

De kosten voor een workshop zijn 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie, glaasje wijn of fris inbegrepen. Geef je op bij Bram (06-21422743) of stuur Bram een e-mail bramada120@upcmail.nl.  

Geniet van de herfst, groetjes van Ada en Bram!