Kunstroute Nissewaard preview
Een groot deel van de deelnemers aan de Kunstroute Nissewaard bracht een voorbeeld van hun werk naar de Studio&Galerie. Hun werk zal daar tot en met donderdag 11 april te zien zijn. Gedurende deze weken zal de Studio&Galerie geopend zijn op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. Die middagen zijn ook steeds kunstenaars in de galerie aanwezig om een toelichting te geven op hun werk.

Kunstroute Nissewaard
Op zaterdag 13 april en zondag 14 april is de Kunstroute Nissewaard. In de Studio&Galerie zal werk te zien zijn van fotograaf Jan Remmert Fröling en airbrushkunstenaar Ronald Bagijn. Beide kunstenaars zullen een (groot) deel van het weekend in de Studio&Galerie aanwezig zijn. Naast het werk van Jan Remmert en Ronald is bovendien een aantal nieuwe schilderijen van mijn hand te zien. Tijdens de kunstroute is de galerie geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Workshops
Maandagavond 8 april geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop. Het onderwerp is contrast. Jan Remmert verzorgt uiteraard weer een inleiding op het onderwerp, waarna je contrasten gaat fotograferen. De avond begint om zeven uur en eindigt rond half elf. Neem je camera, statief en laptop met fotobewerkingsprogramma mee.

Wat staat alles weer prachtig in bloei buiten! Vrijdagmiddag 19 april geef ik in de Studio&Galerie een workshop bloemen schilderen. Ik geef een inleiding op dit onderwerp waarna je aan de slag gaat. Ik zet diverse opstellingen met bloemen voor je klaar; je schildert dus naar het leven. De workshop begint om half twee en eindigt rond half vijf.

De workshops kosten 30 euro; materiaal, thee, koffie glaasje wijn of fris inbegrepen. Heb je interesse? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl

Save the date!
Zet zaterdagmiddag 11 mei in je agenda. We openen die middag een zeer uitgebreide expositie van het werk van Ronald Bagijn. We zijn erg blij dat Daniel Blokker en Conrad Freling van Seven Stars over Sicily die middag komen spelen!

We wensen je een mooie maand april toe en hopen je te zien in de Studio&Galerie. Groetjes van Ada en Bram!