Beste lezer van deze nieuwsbrief!

We zijn zo blij dat de galerie weer open is! We zijn er op zaterdagmiddag, als de vlag buiten staat of op afspraak. We hopen je te zien!

Workshop schilderen

De bladeren, de vruchten, de takken en de stam: alles is mooi aan de druif! Deze maand laat je je bij het schilderen inspireren door druivenranken. De workshop is donderdagavond 7 oktober; je begint om 19.00 uur. De kosten zijn 30 euro p.p.; materiaal, thee, koffie, glaasje fris of toepasselijk glaasje wijn inbegrepen. Meer info? Bel of mail me.

Nieuwe serie schilderijen

Ik ben in september begonnen aan een nieuwe serie schilderijen met als onderwerp zittende katten. Hieronder zie je het eerste schilderij dat op dit moment grotendeels klaar is: The Red Balloons.

Save the date

Zaterdag 6 en zondag 7 november staan we op de Nationale Kunstdagen in Gorinchem. We hebben een zesmeterstand gehuurd, dus we kunnen op deze kunstbeurs een behoorlijk aantal schilderijen, vazen en stukken brons laten zien. De Nationale Kunstdagen zijn dit jaar in de Next Level Evenementenhal in Gorinchem. Meer over deze beurs in de nieuwsbrief van november.

De herfstkleuren komen eraan, geniet ervan! :-) Hartelijke groet van Ada en Bram