Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In oktober organiseren we weer een aantal leuke en interessante activiteiten in de Studio&Galerie:

Nieuwe kaarten van Bram

Deze week vers van de drukkerij: zes nieuwe kaarten van schilderijen die ik deze zomer maakte. Mail me als je belangstelling hebt; voor 15 euro stuur ik je een set van zes kaarten toe. Free shipment in Holland. De kaarten zijn uiteraard ook te koop in de Studio&Galerie. Kaartontwerp door Bureau Marjoke. Bedankt sis!

Workshop schilderen

Het is weer herfst! Donderdagavond 15 oktober geef ik in de Studio&Galerie een workshop schilderen waarbij je je laat inspireren door pompoenen. De workshop is volledig volgens de RIVM-regels. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt tegen 22.00 uur. De kosten zijn 30 euro p.p.; materiaal en consumpties inbegrepen. Meer info? Bel (06-21422743) of mail Bram.

Expositie Nataliya de la Fosse: Color! Fashion! Emotions!

Vanaf zaterdag 17 oktober is in de Studio&Galerie het bijzondere werk te zien van Nataliya de la Fosse. Nataliya is van jongs af aan geïnteresseerd in tekenen en mode. We zijn blij dat we een aantal schilderijen, originele aquarellen en prints van haar hand kunnen laten zien. Nataliya bracht haar kindertijd door in Oekraïne bij haar grootmoeder, een professionele naaister. Omringd door modebladen en constant nieuwe ideeën bedenkend voor kledingstukken voor haar grootmoeder, ontwikkelde ze een sterke interesse in de modewereld. Later studeerde ze aan de Junior Academie voor Art Direction in Amsterdam, waar ze haar passie voor illustratie ontdekte. Ze won de Publieksprijs 2019 op de Annual Dutch Art Fair (ADAF). 

Hieronder zie je een aquarel en een schilderij van Nataliya. De schilderijen, aquarellen en prints zullen nog te zien zijn in de Studio&Galerie tot en met zaterdag 28 november. Meer werk van Nataliya zie je op instagram @studiodelafosse of op haar website studiodelafosse.

Workshop vazen beschilderen

Een vaas als drager van een schilderij: superleuk! Woensdagavond 28 oktober geef ik een workshop vazen beschilderen. Voor die workshop zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Bel of mail me als je interesse hebt in een workshop vazen beschilderen.

Geniet van de herfst en stay safe! Groetjes van Ada en Bram van Baalen