Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief een overzicht van de activiteiten in de maand februari.

Nieuwe expositie: Tulpen Vazen Tulpen

Zaterdagmiddag 11 februari openen we de voorjaarsexpositie Tulpen Vazen Tulpen. De exposerende kunstenaars zijn Elma Pluim (keramiek), Herma Wuisman (schilderijen) en John Buys (keramiek). De feestelijke opening van de expositie is op zaterdagmiddag 11 februari om 16.00 uur. We nodigen je van harte uit deze feestelijke opening bij te wonen. De expositie Tulpen Vazen Tulpen is te zien tot en met zaterdag 18 maart.

Workshops keramiek: tulpenvaas

Tijdens de expositie Tulpen geeft keramiste Elma Pluim drie workshops in de Studio&Galerie. Je maakt onder haar leiding een tulpenvaasje. Na enkele weken kun je je gebakken en geglazuurde tulpenvaas ophalen in de galerie. De workshop kost 50 euro, materiaal en consumpties inbegrepen. De middagworkshop van zaterdag 18 februari is al volgeboekt evenals de avondworkshop van woensdagavond 8 maart. Voor de extra avondworkshop op woensdag 15 maart is nog één plaats beschikbaar. De avondworkshops beginnen om 19.00 uur en eindigen rond 21.30 uur.

Cursus schilderen met mixed media

In februari en maart geef ik een cursus schilderen met mixed media. Ik laat tijdens de inleiding voorbeelden zien van de mogelijkheden die werken met mixed media biedt. Daarna ga je op een doek van redelijk formaat aan de slag. In de galerie zijn allerlei materialen aanwezig; uiteraard kun je ook zelf materiaal meenemen. De cursus is op donderdagavond 16 februari, 23 februari en 2 maart en kost 75 euro. Uiteraard zijn materialen en consumpties inbegrepen. Voor deze cursus zijn nog twee plaatsen beschikbaar. Zin om deel te nemen aan een van de workshops of de cursus? Laat het ons even weten.

Project Vogels

Tijdens het kunstrouteweekend in april exposeren Carla Barra en ik weer in de Studio&Galerie. We werken beiden aan een serie schilderijen met als onderwerp vogels. Ik maak twee maal drie schilderijen over dit onderwerp. In de volgende nieuwsbrief en in de galerie zie je een preview! 

We hopen je te mogen begroeten tijdens één van deze activiteiten. Heb een fijne maand! :-)