Vernissage R-BRUSH EXPO van Ronald Bagijn
Op zaterdagmiddag 11 mei van 16.00 tot 19.00 uur openen we de expositie van Ronald Bagijn. We nodigen je als lezer van de nieuwsbrief van harte uit deze feestelijke opening bij te wonen. We zijn erg blij dat we het bijzondere werk van Ronald in de Studio&Galerie kunnen laten zien. Het is een mooie compilatie geworden waarbij een aantal prints van muurschilderingen bij bedrijven en particulieren te zien zijn. Daarnaast zijn er originele airbrush schilderingen te bewonderen op hout, doek en een motorkap. Speciaal voor deze expositie is er een timeline drieluik gecreëerd waar Ronald Bagijn een mooie inzage geeft in de veranderingen van materialen en technieken door de jaren heen. Tijdens de vernissage kun je bovendien genieten van de meeslepende muziek van Daniël Blokker en Conrad Freling, die songs van hun band Seven Stars over Sicily akoestisch zullen spelen. Zo klinkt de hele band:
https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=KrynMs3ATD8
Het wordt een topmiddag!

Workshops
Mooi dat zonlicht in mei! Maar hoe breng je zon en schaduwen in een schilderij? Donderdagavond 16 mei geef ik een workshop zon en schaduw schilderen in de Studio&Galerie. Uiteraard houd ik weer een presentatie over de manier waarop schilders in de loop der eeuwen problemen met zon en schaduw hebben opgelost. Neem foto’s mee in print of op je mobiel van zon en schaduw. De workshop begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur.

Maandagavond 20 mei geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop. Het onderwerp is kleurcontrast. Jan Remmert verzorgt uiteraard weer een inleiding op het onderwerp, waarna je kleurcontrasten gaat fotograferen. De avond begint om zeven uur en eindigt rond half elf. Neem je camera, statief en laptop met fotobewerkingsprogramma mee. Ook deze workshop begint om 19.00 uur.

De workshops kosten 30 euro; materiaal, thee, koffie, glaasje wijn of fris inbegrepen. Heb je interesse? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl

We wensen je een mooie meimaand toe en hopen je te zien in de Studio&Galerie. Groetjes van Ada en Bram!