Zomer! 
In verband met de vakantiemaand een wat korte nieuwsbrief. De Studio&Galerie is in augustus wel gewoon open op vrijdag- en zaterdagmiddag, met uitzondering van zaterdagmiddag 3 augustus.

Workshops
Geen zomer zonder een bezoek aan het strand, toch? Donderdagavond 15 augustus geef ik een zomerworkshop schilderen in de Studio&Galerie. Je laat je inspireren door diverse opstellingen met schelpen. Je kunt natuurlijk ook strandfoto's meenemen in print of op je smartphone. De workshop begint om 19.00 uur en kost 30 euro, alle materiaal, koffie, thee, glaasje wijn of fris inbegrepen. Rond 21.30 uur ga je met een zomers strandschilderij naar huis! Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

Zomerexpositie in Kunsthuis 18.
Ik doe ook dit jaar weer mee aan de zomerexpositie in Kunsthuis 18 in Naaldwijk. Een groot aantal kunstenaars exposeert er gedurende de zomer maximaal drie werken. Ik laat er twee grote schilderijen en een vaas zien. Kunsthuis 18 is geopend op woensdag- en zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur. De opening van de zomerexpositie is zaterdagmiddag 3 augustus om 15.00 uur. Je vindt Kunsthuis 18 op Zuideinde 6 in Naaldwijk. Uiteraard ben je van harte welkom! 

Exposeren in de Onze Lieve Vrouwekerk in Geervliet
De schilderijen die ik exposeer in de Onze Lieve Vrouwekerk in Geervliet zijn daar nog de hele maand augustus te zien. De kerk is door de week en in het weekend vaak open. Wil je daar helemaal zeker van zijn, bel dan Jan Pieter Baan, 06-12392191. De kerk is geopend als hij aanwezig is.

Verwacht
Dit najaar verwachten we het bijzondere werk van Elma van 't Hof. Zij maakt geweldige schilderijen! :-)  Meer over haar expositie in de Studio&Galerie in de nieuwsbrief van september. 

Geniet van deze mooie zomermaand! Groetjes van Ada en Bram! :-)