Beste lezer van deze nieuwsbrief!

Eindelijk is de zomer begonnen, wat hebben we er lang op moeten wachten. Maar nu is het dan zover. Hieronder onze zomerse plannen voor in de Studio&Galerie. :-)

Kunstsuper Delft

Niki Bierling (Biberg Hats), Jan van Os (collages) en ik exposeren deze maanden gezamenlijk in de Kunstsuper in Delft. Jan en ik hebben werk laten printen op een shawl. De shawls zullen de schilderijen en collages verbinden met de hoeden van Niki. Dit alles is nog work in progress, Een tip van de sluier onderaan deze nieuwsbrief. De opening van deze expositie is op zondagmiddag 28 juli om 15.00 uur in de Kunstsuper, Sint Agathaplein 4 te Delft. 

Cursussen schilderen op een groter doek

Wat een avontuur is dat: schilderen op een wat groter doek. Gedurende de maanden juli en augustus geef ik nog twee keer zo'n korte cursus op woensdag- en donderdagavonden. Voor deze korte cursussen zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.

Bram schildert weer

Nou, inderdaad! Deze maanden werk ik aan een serie schilderijen met als thema Quo Vadis. Dit in verband met de openingsexpositie SALON bij galerie RAR op 31 augustus. Ik ga proberen drie schilderijen te maken, die alle drie als beginpunt de weg of het wegdek hebben. Ik ben heel erg benieuwd! 

We wensen je mooie zomerse maanden toe!  :-)