Beste lezer van deze nieuwsbrief!

Wat zijn we blij dat de galerie weer open is! We zijn er op zaterdagmiddag, als de vlag buiten staat of op afspraak. We hopen je te zien!

Workshops

Het is eindelijk zover: we kunnen in juni beginnen met workshops voor twee personen. De avondworkshop is op donderdag 10 juni; de middagworkshop op vrijdag 11 juni. Het onderwerp voor beide workshops is: de rivier. Deelname is 30 euro, alle materialen inbegrepen. Heb je belangstelling? Bel 06-21422743 of mail me.

Brons

Begin juni ga ik opnieuw naar de bronsgieterij in Geldermalsen om drie nieuwe beelden te laten gieten. Ik houd je op de hoogte!

Magnoliatuin

Ik maakte de afgelopen maand vier schilderijen met magnolia's naar aanleiding van mijn bezoeken aan de magnoliatuin in Spijkenisse. Een zeer inspirerende omgeving. :-) Hieronder Magnolia Red.

Groepsexpositie 7x2 True Colors

Tijdens de tweede lockdown exposeerde een groep van zeven kunstenaars elke maand digitaal twee werken. Tijdens de maand juni is de digitale expositie fysiek te zien in de Studio&Galerie onder de titel 7x2 True Colors. We richten de expositie in op zaterdag 5 juni. 7x2 True Colors zal de gehele maand juni te zien zijn in de Studio&Galerie.

Geniet van een mooi begin van de zomer! :-) Hartelijke groet van Ada en Bram