Beste lezer van deze nieuwsbrief!

Ook de maand juli zal de Studio&Galerie weer vaak open zijn, in ieder geval op de zaterdagen. Daarnaast ben ik er doordeweeks vaak aan het werk. Het is mogelijk met twee bezoekers tegelijk in de galerie aanwezig te zijn.

Workshops schilderen

Het onderwerp voor de workshop schilderen van juli is: de haven. Een mooi onderwerp om de zomer mee te beginnen! :-) Er kunnen twee cursisten per keer meedoen. Als je dat leuk vindt kun je met iemand afspreken. Vraag je eerst af of je gezond bent en geen coronaklachten hebt. Bij twijfel niet doen! De workshop gaat er ongeveer zo uitzien:

- per workshop kunnen dus twee deelnemers zich opgeven;

- de cursisten zitten aan tafel op 2,5 meter afstand van elkaar;

- ik blijf uiteraard in alle gevallen op 1,5 meter afstand;

- er zijn tijdens de workshop geen andere personen in de galerie;

- data voor de workshops: woensdagmiddag 15 juli en donderdagavond 16 juli.

Je kunt je opgeven voor een workshop door mij te bellen (06-21422743) of te mailen bramada120@upcmail.nl.  Uiteraard bereid ik een mooie inleiding met afbeeldingen van havens en havengezichten voor!

Workshop fotografie

Er is in de maand juli geen workshop fotografie.

Expositie Perry Bakelaar

Zaterdag 27 juni openen we de foto-expositie Strand van Perry Bakelaar. Perry heeft een deel van zijn indrukwekkende strandfoto's laten afdrukken op een behoorlijk formaat; het voorste gedeelte van de galerie hangt er vol mee. Mooi hoor! Hieronder zie je Golden Beach. De foto's van Perry zijn nog te zien tot en met zaterdag 18 juli.

Expositie galerie Deerenberg

Nog de gehele maand is mijn werk te zien in galerie Deerenberg, Haven 40 te Schoonhoven. Galerie Deerenberg exposeert vooral kleiner werk van mijn hand.

Kill your darlings

Na de lockdown hebben Ary Suiker en ik het werk aan ons project Kill your darlings weer opgepakt. Er zijn op dit moment drie grote doeken (bijna) klaar. 

We wensen je een fijne zomermaand toe! Stay safe! Groetjes van Ada en Bram van Baalen