De vakantieperiode is helaas al weer voorbij. Gelukkig staan er een paar leuke interessante activiteiten op stapel!

Expositie Als ik dichters geest bezat

Deze zomer maakte ik vier beelden bij het gedicht Hooglied van Anne Vegters. De beelden zullen te zien zijn op de ledenexpositie Als ik dichters geest bezat in galerie RAR. Anne Vegters zelf zal deze expositie openen op zaterdagmiddag 9 september. Op de foto een van de vier beelden.

Cursus masker maken

Ik schreef al in de vorige nieuwsbrief over de nieuwe cursus masker maken. Tijdens deze cursus maak je met diverse materialen een masker. Hoewel je volop tips en tricks krijgt over hoe je te werk zou kunnen gaan, is het de bedoeling dat ieder zijn eigen ideeën uitwerkt. De cursusavonden zijn steeds op donderdag van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De data: 21 en 28 september; 5 oktober. De cursus kost inclusief (basis)materiaal en consumpties 75 euro. Meer info? Bel of app Bram van Baalen (06-21422743). Voor deze cursus zijn geen plaatsen meer beschikbaar. In oktober en november hebben we nog een cursus masker maken gepland.

Workshop keramiek: vaas maken

We zijn blij dat Elma Pluim weer een workshop vaas maken wil geven in de Studio&Galerie. Je combineert zelf vorm en decoratie van de vaas. De workshop is op woensdagavond 27 september van 19.00 tot 21.30 uur. Deelname kost inclusief (basis)materiaal, consumpties, glazuren en tweemaal bakken 55 euro. Meer info? Neem contact op met Elma: elmapluim@gmail.com

Save the date

Zaterdagmiddag 4 november openen we de expositie Natuurlijke mystiek in de Studio&Galerie. Francisca Henneman (fiber art) en Angeline Rosendaal (schilderen) laten die dag zien hoe bijzonder hun beider werk bij elkaar past. Over deze feestelijke opening uiteraard meer in de nieuwsbrief van oktober.

We wensen je een mooie nazomermaand toe!