Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In de mooie zomermaand augustus zijn er weer allerlei activiteiten in de Studio&Galerie. Door de week ben ik er vaak aan het schilderen. Ik ben bezig met een serie schilderijen die zomerbloeiers als onderwerp hebben. Onderaan deze nieuwsbrief zie je Flowering Rush, een schilderij uit die serie.

Workshops schilderen

Het onderwerp voor de workshops schilderen van augustus is: dahlia's. De dahlia is een mooi voorbeeld van een zomerbloeier. :-) Ik zet in de studio verschillende opstellingen met dahlia's klaar. Er kunnen twee à drie cursisten per keer meedoen. Uiteraard geef ik de workshops geheel volgens de regels van het RIVM. De data voor de workshops zijn donderdagavond 13 augustus en vrijdagmiddag 14 augustus.

Je kunt je opgeven voor een workshop door mij te bellen (06-21422743) of te mailen bramada120@upcmail.nl.  Uiteraard bereid ik een mooie inleiding met afbeeldingen van dahlia's voor!

Expositie galerie Deerenberg

Ook deze maand is mijn werk nog te zien in galerie Deerenberg, Haven 40 te Schoonhoven.

Expositie Kunsthuis 18

Ik doe deze zomer ook weer mee met de zomerexpositie van Kunsthuis 18 in Naaldwijk. Ik ben daar present met drie schilderijen. De zomerexpositie start op zaterdagmiddag 15 augustus in Kunsthuis 18, Zuideinde 6 te Naaldwijk.

Samenwerking met Ary Suiker

Het project Kill your Darlings is zo'n beetje afgerond. Na de zomer zetten Ary Suiker en ik de samenwerking op een andere manier voort: Ary gaat grote schilderijen maken en ik ga me bezighouden met was en boetseerklei. Daarbij geven we elkaar waar nodig tips&tricks.

Geniet van een fijne augustus! Stay safe! Groetjes van Ada en Bram van Baalen