Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief een overzicht van onze activiteiten in de maand april.

Workshops keramiek: tulpenvaas

De eerste tulpenvazen zijn intussen gebakken, geglazuurd en nogmaals gebakken. Deelnemers aan de eerste workshop hebben hun werk al opgehaald. Woensdag 5 april geeft Elma Pluim voor de laatste keer haar workshop tulpenvaas. Voor die workshop zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Gelukkig start Elma in juni een nieuwe serie workshops keramiek.

Overzichtsexpositie deelnemers kunstroute

Vanaf donderdag 30 maart tot en met donderdag 13 april presenteren deelnemers aan de kunstroute één voorbeeld van hun werk in de galerie. De galerie is die weken open op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag. Je kunt die middagen ook folders voor de kunstroute meenemen.

Kunstroute Nissewaard

Zaterdag 15 en zondag 16 april is het zover: de kunstroute Nissewaard. Op zesendertig locaties kun je genieten van het werk van ruim vijftig kunstenaars. In de Studio&Galerie exposeren Carla Barra en ik ons werk onder de titel Barra & Van Baalen zien ze vliegen. Je bent van harte welkom! Tijdens het kunstrouteweekend is de galerie geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Barra & Van Baalen zien ze vliegen

Na de kunstroute blijft het werk van Carla Barra en mij nog in de galerie hangen tot en met zaterdag 13 mei.

Cursus schilderen met mixed media

In de maand mei start ik een nieuwe cursus schilderen met Mixed Media. Je gaat op een doek van behoorlijke afmetingen aan het werk met verf en allerlei andere materialen. The sky is the limit! :-) De cursusavonden zijn steeds op woensdag van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De data: 3, 10 en 17 mei. Een eventueel gemiste avond kun je altijd inhalen. De cursus kost inclusief (basis)materiaal en consumpties 75 euro. 

Save the dates

Vrijdagavond 12 mei geeft Rolling Stonesfan, -verzamelaar en -deskundige Peter Schreuder een tweede lezing over de band die zijn passie heeft. Het onderwerp is ditmaal het voor de Stones zeer turbulente jaar 1967. Zaterdagmiddag 13 mei interviewt Jan Hoogendoorn Carla Barra over het ontstaan van haar schilderijen. Meer over deze activiteiten in de nieuwsbrief van de maand mei! 

We wensen je een fijne lentemaand toe!