Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief een kort overzicht van de activiteiten in de Studio&Galerie in de maand juni.

De transparante sirene

Een groot deel van de maand mei heb ik gewerkt aan de transparante sirene. Hieronder zie je hoever ik er nu mee ben. Ik heb het beeld in vier delen gegoten in kunsthars. Het grote probleem: hoe krijg je die delen aan elkaar. Het was een strijd, maar het is uiteindelijk gelukt. Nu nog het beeld verder afwerken natuurlijk. Ik ga wel door met het maken van beelden met deze giethars, want ik vind het resultaat fascinerend!

Workshops keramiek

Er zijn gedurende de zomermaanden geen workshops keramiek. In september start Elma Pluim weer een nieuwe serie workshops.

Lessenserie schilderen met mixed media

Aan het eind van de maand  juni geef ik een nieuwe serie lessen schilderen met mixed media. Je gaat op een doek van behoorlijke afmetingen aan het werk met verf en allerlei andere materialen. Je kunt bijvoorbeeld je onderschildering beplakken of er patronen op afdrukken. Werken met mixed media geeft zoveel vrijheid, alles kan! :-) De cursusavonden zijn steeds op donderdag van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De data: 22 juni, 29 juni en 6 juli. Een eventueel gemiste avond kun je altijd inhalen. De cursus kost inclusief (basis)materiaal en consumpties 75 euro.

We wensen je een mooie zomermaand toe!