Expositie Ronald Bagijn
Het werk van airbrusher Ronald Bagijn is nog de gehele maand te zien in de Studio&Galerie. Ronald werkt ook in opdracht, zowel voor bedrijven als particulieren. Op zaterdag 8 juni en zaterdag 15 juni is Ronald zelf in de Studio&Galerie aanwezig.

SHE Art Gallery
Op vrijdag 21 juni brengen we vijf schilderijen naar SHE Art Gallery in Nuenen. SHE Art Gallery is een mooie grote galerie; de schilderijen vinden daar ongetwijfeld een prima plek. Deze gallery is geopend op woensdag, vrijdag en zondag en op afspraak. Zie: https://www.sheartgallery.com/

Kunst op straat 
Zaterdag 22 juni geven drie kunstenaars van Regio Art Rijnmond als onderdeel van Kunst op Straat een gratis workshop op straat voor de Studio&Galerie. De workshops zijn bedoeld voor kinderen tussen vier en veertien jaar. Bij mooi weer maken de kinderen de kunst echt op straat. We kijken er al naar uit! :-)

Workshops
Mooi die lange lichte dagen met zonovergoten wolkenluchten! Donderdagavond 27 juni geef ik een workshop lucht schilderen in de Studio&Galerie. Neem zelf (series) foto’s van wolken en de lucht mee op je mobiel of in print. De workshop begint om zeven uur en duurt tot ongeveer half tien. Kosten: 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie en glaasje fris of wijn inbegrepen. Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

We wensen je een mooie maand toe en hopen je te zien in de Studio&Galerie. Groetjes van Ada en Bram!