De plannen die we hebben in de Studio&Galerie voor de mooie maand mei.

Expositie Barra en Van Baalen 

De expositie Barra en Van Baalen steken de koppen bij elkaar nog niet bezocht? De schilderijen en beelden die Carla Barra en ik speciaal maakten voor de kunstroute 2024 zijn nog te zien tot en met zaterdag 18 mei.

Cursus schilderen op een groter doek

Wat een avontuur is dat: schilderen op een wat groter doek. De vier cursisten die eind april deze uitdaging aangingen maken in de maand mei hun schilderij verder af. De onderschilderingen die de deelnemers de eerste avond maakten zien er zeer veelbelovend uit! In juli en augustus geef ik nog twee korte cursussen schilderen op een groter doek.

Middagworkshop schilderen

De schoonheid van de maand mei vasthouden? Dat kan! Vrijdagmiddag 17 mei geef ik een middagworkshop schilderen in de Studio&Galerie. Je laat je inspireren door de maand mei. De workshop begint om 13.30 uur en kost 30 euro, alle materiaal en consumpties inbegrepen. Aan het eind van de middag ga je met een fraai lenteschilderij naar huis! Geïnteresseerd? Bel of app Bram (06-21422743)

Talent op straat

Ook dit jaar organiseert de stichting Cultuur in Nissewaard het evenement Talent op straat. De Studio&Galerie is één van de locaties waar Talent op straat wordt gepresenteerd. Bij mooi weer buiten, bij slecht weer binnen. Talent op straat vindt plaats op zaterdag 25 mei op diverse locaties in het centrum van Spijkenisse. De toegang is gratis.

Bram schildert weer

Door de maskers en koppen die ik maakte voor de kunstroute kwam het schilderen een beetje op het tweede plan. In de maanden mei en juni ga ik me daar helemaal op toeleggen. Zo staan er al drie schilderijen in eerste opzet op me te wachten. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen! Op de foto het schilderij dat ik in februari grotendeels in Portugal maakte: The Fig Tree.

Geniet van de mooie meimaand!  :-)