Beste lezer van deze nieuwsbrief!

In deze nieuwsbrief een overzicht van onze activiteiten in de maand december.

Workshop kaars decoreren met wasfiguurtjes

Zin in een workshop in kerstsfeer? Donderdagavond 7 december geef ik een workshop kaarsen decoreren. Je maakt bijvoorbeeld een eland, een unicorn of een ijsbeer op een kaars. De wassen figuurtjes kun je prima beschilderen met bijvoorbeeld goudverf. Aan het eind van de avond ga je met diverse versierde kaarsen naar huis! Superleuk, zie de foto onderaan deze nieuwsbrief. De workshop begint om 19.00 uur en kost 25 euro, materiaal en consumpties inbegrepen. Bel of app Bram 06-21422743 voor meer info of deelname.

Natuurlijke mystiek

Nog tot en met zaterdag 16 december is de expositie Natuurlijke mystiek te zien in de Studio&Galerie. Kom gerust en vrijblijvend het bijzondere werk van Francisca Henneman (fiber art) en Angeline Rosendaal (schilderen) bekijken. Francisca presenteert haar serie Bleached en sieraden; Angeline haar prachtige schilderijen. Welkom! 

Expositie Moonlight Miles

Ik maakte deze maanden diverse schilderijen met de maan als onderwerp. Deze schilderijen zullen vanaf 16 december te zien zijn in galerie RAR op de expositie Moonlight Miles. Moonlight Miles opent zaterdag 16 december; op zaterdag 20 januari eindigt deze expositie.

Brons gieten

Deze maand ga ik een van de beelden uit de serie Wakker worden in je gedicht laten gieten bij bronsgieterij Lemarez in Ridderkerk. Meer over het resultaat daarvan in de nieuwsbrief van januari. Ik ben zeer benieuwd!

Het is al weer de laatste maand van het jaar. Dagen van terug kijken en van nieuwe plannen maken. We wensen je een fijne decembermaand toe  :-)