In deze nieuwsbrief een overzicht van onze activiteiten in de Studio&Galerie in april.

Overzichtsexpositie voor de kunstroute Nissewaard

In aanloop naar de kunstroute Nissewaard laat een groot aantal deelnemers één voorbeeld van hun werk zien in de Studio&Galerie. Dat levert elk jaar een bijzonder gevarieerde expositie op! Tijdens deze groepsexpositie is de galerie 's middags geopend van 12.00 tot 17.00 uur. De data: donderdag, vrijdag en zaterdag 11, 12 en 13 april en donderdag 18 april. Gedurende deze dagen zullen ook enkele deelnemers aan de kunstroute in de galerie aanwezig zijn.

Barra en van Baalen steken de koppen bij elkaar

Onder die titel exposeren Carla Barra en ik weer samen in de galerie tijdens het kunstrouteweekend op zaterdag 20 en zondag 21 april. Carla en ik hebben de afgelopen maanden keihard gewerkt aan het onderwerp koppen en we hebben elk zo'n tien stukken die we tijdens het kunstrouteweekend zullen exposeren. Eén stuk is het resultaat van ons beider inspanning: Gaia. Zie de foto hieronder. Op zaterdag 20 en zondag 21 april is de galerie open van 11.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom!

Nieuwe kaarten van Bram

De nieuwe kaarten zijn vanaf april te koop in de Studio&Galerie.

Cursus schilderen op een groter doek

Wat een avontuur is dat: schilderen op een wat groter doek. Deze maand geef ik een driedelige cursus waarbij je dat avontuur aangaat. Tijdens drie avonden werk je op een doek van bijvoorbeeld 60x60 cm of 80x60 cm. Uiteraard werk je aan een ezel, dat is met zo'n formaat het prettigst. Het inspiratiepunt van deze cursus is: de lente! Deze korte cursus is steeds op woensdagavond; de data: 24 april, 1 mei en 15 mei. De cursus kost 85 euro, alle materialen en consumpties inbegrepen. Mail of app (06-21422743) me voor meer informatie of deelname.

Workshop schilderen

Op verzoek geef ik ook een workshop schilderen van één avond. Je werkt dan uiteraard op een wat kleiner doek. Ook ditmaal is het inspiratiepunt de lente. Deze workshop is op donderdagavond 25 april van 19.00 tot ongeveer 22.00 uur. De workshop kost 30 euro, alle materiaal en consumpties inbegrepen. Mail of app (06-21422743) me voor meer informatie of deelname.

Ada en ik wensen je een fijne lentemaand toe! We hopen je één dezer dagen te zien! 🙂