Beste lezer van deze nieuwsbrief!

We houden je weer graag op de hoogte van onze activiteiten in de Studio&Galerie in februari 2024.

Voorbereidingen voor de kunstroute Nissewaard
Tijdens de kunstroute in april zullen Carla Barra en ik weer samen in de galerie exposeren. Ook dit jaar hebben we een thema gekozen om aan te werken: maskers. Deze maanden zijn we hard aan het werk om de bezoekers mooie en interessante dingen te laten zien. Er zijn nog maar een paar stukken klaar, maar het project ziet er zeer veelbelovend uit.
 
Cursus keramiek
De deelnemers van de beide cursussen keramiek gaan deze maand zelf glazuur opbrengen op hun biscuit gebakken werkstukken. We houden je op de hoogte omtrent nieuwe cursussen of workshops van Elma Pluim.

Cursus dierfiguren op vaas
Ik vertelde je al over de driedelige cursus dierfiguren maken op een vaas die ik ga geven. Op zelf meegenomen vazen (denk aan de kringloop) ga je met Do&Dry (kunstklei) dierfiguren maken. Na drogen kun je je werk beschilderen. De laatste stap is het aanbrengen van een laag kunsthars. Aan het eind van de minicursus ga je met een aantal superleuke vazen naar huis! De cursus is steeds op woensdagavond van 19.00 tot ongeveer 21.30 uur. De data: 21 en 28 februari en 6 maart. Deze cursus kost 75 euro, basismateriaal en consumpties inbegrepen. Bel of app Bram 06-21422743 voor meer info of deelname.

Ada en ik wensen je een fijne februarimaand toe!  :-)