Openingstijden! 
In winkelcentrum Spijkenisse is het vanaf september elke zondag koopzondag. Om die reden hebben Ada en ik besloten dat de Studio&Galerie voortaan op zaterdag- en zondagmiddag geopend zal zijn. Op vrijdagmiddag zal de galerie meestal gesloten zijn. 

Nico Dijkshoorn opent in 't Oude Raadhuys
In september en oktober doe ik mee aan groepsexpositie De Salon in galerie 't Oude Raadhuys in Spijkenisse. De expositie wordt zaterdagmiddag 14 september om 16.00 uur geopend door Nico Dijkshoorn. Nico zal de opening ongetwijfeld op de voor hem kenmerkende manier in taal vatten. Een aanrader!

Workshop fotografie
Op maandagavond 16 september geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop fotografie. Het onderwerp is de weerkaatsing van licht op ijs en ijsdamp. Jan Remmert houdt een inleiding op het onderwerp, waarna je aan de slag gaat. Neem je fototoestel, laptop en eventueel statief mee.

Workshop schilderen
Een schilderij van je mooiste vakantiefoto? Fantastisch! Donderdagavond 26 september geef ik een workshop schilderen in de Studio&Galerie. Je laat je inspireren door je eigen vakantiefoto’s. Mijn inleiding gaat erover hoe je driedimensionaliteit kunt suggereren. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt tussen half tien en tien uur.

De kosten voor een workshop zijn 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie, glaasje wijn of fris inbegrepen. Geef je op bij Bram (06-21422743) of mail naar bramada120@upcmail.nl.    

Expositie Elma van 't Hof.
Zaterdagmiddag 28 september om vier uur openen we de expositie van Elma van 't Hof. Ada en ik kennen het werk van Elma al een tijdje en zijn erg onder de indruk van haar manier van schilderen en onderwerpkeuze. We zijn dan ook erg blij twaalf schilderijen van haar hand een aantal maanden in de galerie te kunnen exposeren. We nodigen je als lezer van deze nieuwsbrief van harte uit deze vernissage bij te wonen.

Project Kill your darlings
Samen met Ary Suiker werk ik deze maand wekelijks aan project Kill your darlings. De bedoeling is dat we volkomen out of the box denkend aan een groot schilderij werken. We gaan het zien! :-)

Geniet van de nazomer, groetjes van Ada en Bram!