Beste lezer van deze nieuwsbrief!

We zetten de activiteiten voor de maand september graag voor je op een rij:

Expositie Kunsthuis 18

De zomersalon in Kunsthuis 18 in Naaldwijk is nog te zien tot zondag 13 september. Ik ben daar present met drie schilderijen. Kunsthuis 18 is gedurende de zomersalon geopend op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag.

Expositie galerie RAR

Zaterdagmiddag 12 september gaat de expositie VAN NU van start in galerie RAR in Spijkenisse. Zeven kunstenaars laten zien welk werk ze hebben gemaakt tijdens en na de lockdown. Ik exposeer er vier schilderijen uit de serie Hortus Conclusus. Hieronder zie je Catcher of the Sun. Galerie RAR is open op vrijdag- en zaterdagmiddag.

Workshops schilderen

Vuurtorens: een prachtig onderwerp voor een schilderij! Donderdagavond 24 september geef ik in de Studio&Galerie een workshop schilderen waarbij je je laat inspireren door deze vaak eeuwenoude bakens. De workshop is volledig volgens de RIVM-regels. In verband daarmee kunnen per keer slechts drie à vier cursisten meedoen. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt tegen 22.00 uur.

Vrijdagmiddag 25 september geef ik dezelfde workshop nog een keer. Deze workshop begint om 13.30 uur en eindigt om 16.30 uur.

De kosten voor een workshop zijn 30 euro p.p.; materiaal, thee, koffie, glaasje fris of wijn inbegrepen. Meer info? Bel (06-21422743) of mail me.

 

Geniet van een mooie nazomer! Stay safe! Groetjes van Ada en Bram van Baalen