Nieuwsbrief februari 2020

Ook deze maand organiseren we weer allerlei activiteiten in de Studio&Galerie.

Vernissage expositie Camile Aquino

Zaterdag 15 februari openen we de expositie “Vrouwelijkheid” van Camile Aquino. Camile is naast schilder ook een gepassioneerd modeontwerper en dat is zeker te zien in haar schilderijen, die zich kenmerken door de “flits touch”. De “flits touch” ontstaat door het gebruik van glitters en metallic kleuren. Daardoor lijken de schilderijen te bewegen afhankelijk van de lichtinval. De feestelijke opening van de expositie is zaterdagmiddag 15 februari om 16.00 uur. Ben je geïnteresseerd? Kom gerust kijken, je bent van harte welkom deze vernissage mee te maken.

Workshop fotografie

Maandagavond 17 februari geeft fotograaf Jan Remmert Fröling een workshop fotografie in de Studio&Galerie, Voorstraat 61A in Spijkenisse. Het onderwerp is het fotograferen van stillevens. Er staan diverse stillevens voor je klaar. De workshop kost 30 euro; koffie, thee en glaasje wijn of fris inbegrepen. De workshop begint om 19.00 uur. Geïnteresseerd? Bel Bram (06-21422743) of mail bramada120@upcmail.nl.

Workshop schilderen

Elke morgen komt de zon weer wat vroeger op. Wat een schouwspel! Donderdagavond 20 februari geeft Bram van Baalen een workshop schilderen in zijn Studio&Galerie, Voorstraat 61A in Spijkenisse. Je laat je inspireren door zonsopgangen. De workshop begint om 19.00 uur en eindigt tegen tien uur. De kosten zijn 30 euro; materiaal, kopje thee of koffie, glaasje wijn of fris inbegrepen. Geef je op bij Bram (06-21422743) of mail naar bramada120@upcmail.nl

We wensen je een mooie en kunstzinnige maand toe! Groetjes van Ada en Bram