Beste lezer van deze nieuwsbrief!
 
In deze nieuwsbrief een overzicht van de activiteiten in november. :-)
 
Cursus vazen decoreren
De cursus vazen decoreren op donderdagavond is intussen van start gegaan. De eerste avond was superleuk en er is keihard gewerkt door de cursisten. Nog twee avonden te gaan! De vrijdagmiddaggroep start op 18 november. Voor beide cursussen zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar.
 
De nieuwe expositie The Mystery of Passion
Op zaterdagmiddag 26 november openen we de expositie The Mystery of Passion. Je ziet de prachtige schilderijen van Cristina Vaudo en de bijzondere torens van Goos Verwoest. 
In het figuratieve werk van Cristina Vaudo staat de mens centraal. Zij schildert de mens, het leven. Niet verpakt maar in zijn ware gedaante. Schoonheid en verval ondersteunen elkaar in haar werk. Niet alleen de figuur is van belang, ook de gestalte, de houding en kleurcombinaties.
Goos Verwoest is een keramist die uitblinkt in het maken van raadselachtige en vaak wat dreigende bouwsels. Meestal zijn het torens of bakens, maar de associatie met sacrale gebouwen uit de Oudheid en verzonken beschavingen dringt zich onweerstaanbaar op.
 
Vernissage
We nodigen je als volger van deze nieuwsbrief van harte uit voor de vernissage van The Mystery of Passion op zaterdagmiddag 26 november. Beide kunstenaars zullen bij de opening om 16.00 uur aanwezig zijn.
 
Save the dates
Zaterdagmiddag 10 december geeft dichter Ester van Meurs een workshop creatief schrijven in de Studio&Galerie. Het werk dat op de expositie wordt getoond zal het inspiratiepunt zijn voor deze workshop poëzie. Zaterdagmiddag 17 december wordt Cristina Vaudo door Jan Hoogendoorn geïnterviewd over haar inpiratiebronnen en haar werk. Over beide middagen meer in de nieuwsbrief van december.
 
 
We wensen je een mooie en creatieve maand toe! The green and gold of Autumn. Hartelijke groet van Ada en Bram van Baalen